• The Party 13
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

Laatste Nieuws

Afval
Vandaag is helaas alweer de laatste dag van The Party, en dat betekend dat we op een zeker moment allemaal weer richting huis gaan. Wij zouden jullie willen vragen om je tafel helemaal leeg achter te laten, je kan eventueel nieuwe vuilniszakken ophalen bij de crewarea. De vuilniszakken die aan je tafel hangen kan je in de containers gooien die je op weg naar buiten tegen komt. 

Als jullie dit voor ons zouden willen doen maakt dat de laatste dag van het evenement ook een stukje plezieriger voor onze vrijwilligers.
Verkeerd geparkeerd
Er staan een aantal auto's verkeerd geparkeerd rondom het gebouw, wij willen jullie verzoeken deze auto's zo spoedig mogelijk weg te halen voordat wij genoodzaakt zijn om dat door anderen te laten doen.  Voor alle duidelijkheid, het is NIET toegestaan om auto's direct rond het gebouw te parkeren, en dus ook niet voor de nooduitgangen!

Alvast bedankt!

Upcoming!

Meer Nieuws

Competition times Saturday
Het is alweer zaterdag en ook vandaag staan er weer veel toffe competities gepland.

Zaterdag 9:00
- Start Call of Duty 4

Zaterdag 9:15 - Sluiting inschrijving en check-in van de volgende competities:
- TrackMania Nations Forever
- League of  Legends 1 vs 1
- Heroes Of the Storm

Zaterdag 10:00 - Hervatten competities van Vrijdag.
Zaterdag 10:00 - Eerste matches voor de volgende competities:
- League of  Legends 1 vs 1
- Heroes Of the Storm
- Fifa 15 (let op: Hiervoor is een extra kaartje noodzakelijk; deze is verkrijgbaar bij de entree)
Zaterdag 12:00
-
TrackMania Nations Forever
- Inwork Pinball competitie
De tijden voor de finales (zowel on- als off-stage) zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.
Play pinball with InWork!
InWork is dit weekend present op The-Party met een toffe activiteit! Op zaterdag 4 april staan zij op de beursvloer met een pinball machine. Neem in je drukke schema even de tijd om langs te gaan en een potje te flipperen. Haal je een highscore? Zorg dan dat je die registreert, want de hoogste scores aan het eind van de dag winnen mooie prijzen, en deze zijn het zeker waard. De winnaars zullen namelijk naar huis gaan met een mechanisch Mad Catz toetsenbord en een Cooltek case van Highflow! Je kan InWork vinden in de square recht tegenover de centrale toiletten waar zij een heerlijk huiselijk sfeertje hebben opgebouwd. De wedstrijd is open vanaf 12 uur tot 16 uur en iedereen kan gratis mee doen. De prijsuitreiking vindt vanavond rond 8 uur plaats op het podium. Dus loop gezellig even langs, speel een potje en maak een praatje!
BMW met draaiende motor op het parkeerdek
Sinds gisterenmiddag staat er een donkerblauwe BMW, nummerbord 71-NR-T1 met lopende motor op het parkeerdek. Deze is al meermalen omgeroepen en op de beamers getoond. Ons advies is dit op te lossen :)