• The Party 13
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

# Trivia Knights

Wanneer? Thu 01 Jan 01:00
Toernooiformaat? Team vs Team
Waar?
  Voordat je in kunt schrijven moet je inloggen!

Ben jij diegene die altijd alles denkt te weten? Dat kan nog wel eens goed van pas komen. Vorig jaar speelden we sumotrivia, dit jaar doen we het iets anders: triviaknights!

De activiteit bestaat wederom uit twee delen. In het eerste gedeelte moet je met je team zoveel mogelijk triviavragen goed zien te beantwoorden. Voor elke vier goede antwoorden krijg je 1 extra leven. Deze levens komen goed van pas in het tweede deel van de activiteit! In het tweede deel krijgt 1 iemand in het team een ridderpak aan met een hoofd dat er af geslagen kan worden met een schuimzwaard. Het doel is om op de bijbehorende mat te blijven staan en het hoofd van je tegenstander af te slaan. Elke keer dat je de ronde verliest kost het je een leven. Bij 0 levens verlies je het spel. Als je wint ga je de volgende ronde in met het aantal levens dat je nog over hebt! Survival of the fittest dus!

Heb jij met je team de combinatie tussen kennis en atletisch vermogen? Meld je dan aan voor Triviaknight. We starten de activiteit op 6 augustus om 14:00 op het activiteitenveld.
Trivia Knights

Categorie 1: Teamindeling
Teams bestaan uit maximaal drie man per team.

Categorie 2: Spelverloop
2.1 Deel 1: Spelers blijven ten allen tijden achter de startlijn. Pas als zij zijn aangetikt door hun teamgenoot mag 1 teamlid naar de vraagtafel rennen.
2.2 Deel 1: Spelers wachten op hun beurt om een vraag te ontvangen van de vraagtafel. Het niet geduldig wachten op de beurt kan leiden tot het niet ontvangen van een vraag.
2.3 Deel 1: Bij iedere vier goede vragen wordt 1 leven toegekend voor deel 2 van het spel.
2.4 Deel 2: 1 speler van het team wordt toegewezen om dit spelelement te spelen.
2.5 Deel 2: Elke deelnemer van dit spelelement krijgt een ridderpak aan en 1 schuimen “zwaard”.
2.6 Deel 2: Als de “helm” van het pak los laat verliest de speler 1 leven.
2.7 Deel 2: Het verliezen van een leven wordt door het hele toernooi gecontinueerd. Een team begint bijvoorbeeld met 5 levens. Als in de eerste ronde 2 levens worden verloren, heeft dat team nog 3 levens bij het begin van ronde 2.
2.8 Deel 2: Een speler verliest een leven als hij overduidelijk zijn voet buiten de mat of op het rode vlak van de mat plaatst.
2.9 Bij constatering van gevaarlijk spel door de scheidsrechter verliest de speler in overtreding 1 leven.

Categorie 3: Algemene bepalingen
3.1 De activiteiten zijn onderhevig aan evenementen die tijdens het spel of de activiteit optreden. In de laatste situatie heeft de scheidsrechter of begeleider van de activiteit het laatste woord. Van deelnemers wordt verwacht dat zij zich er van bewust zijn dat zij deelnemen aan een vriendschappelijk spel en daarnaar handelen.
3.2 In het geval dat het verwijtbaar handelen van een deelnemer leidt tot (letsel)schade aan andere deelnemer(s) of (gehuurd) materiaal is de scheidsrechter en de organisatie van de activiteit bevoegd om een deelnemer verder uit te sluiten van deelname aan de activiteit.
3.3 Een activiteit kan geannuleerd of verplaatst worden omwille van (weers)omstandigheden of andere omstandigheden waar de organisatie geen grip op heeft. In dat geval zal via intranet gecommuniceerd worden wanneer de activiteit ingehaald zal worden. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden als de deelnemer geen toegang heeft tot het evenement op het tijdstip dat de activiteit wordt ingehaald.
3.4 Alle deelnemers van de activiteit dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. De organisatie kan met terugwerkende kracht deelnemers uit de resultaten verwijderen als blijkt dat zij ten tijden van de activiteit niet in het bezit waren van een geldig toegangsbewijs.
3.5 Bij het niet opvolgen van instructies van de scheidsrechter of organisatie, of bij het niet opvolgen van de beschreven regels is de scheidsrechter en organisatie bevoegd om een deelnemer uit te sluiten van verdere deelname aan de activiteit en te verwijderen uit de resultaten van de activiteit.

Ingeschreven teams: 10

Confirmed: 3/10 (30%)
Team Inschrijfnummer Bevestigd
0 Aanwezigheid niet bevestigd
[L1ON]BE 0 Aanwezigheid niet bevestigd
BAF 0 Aanwezigheid bevestigd
DG Hakka Chakka 0 Aanwezigheid niet bevestigd
Epicraft 0 Aanwezigheid niet bevestigd
Fluffie 0 Aanwezigheid niet bevestigd
KOTL GIEF ME MANA 0 Aanwezigheid bevestigd
SnipperT@C 0 Aanwezigheid niet bevestigd
Team FAIL 0 Aanwezigheid bevestigd
Team Pannekoek 0 Aanwezigheid niet bevestigd

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..